Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FORZA 10 Perianal Active Nutraceutical Diet pro problémy s perianální žlázou psů 4 kg

Značka: FORZA10
57725
804 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 201 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Specializované suché krmivo pro dospělé psy na problémy s análními žlázami 4 kg

FORZA 10 Perianal Active je veterinární nutraceutické krmivo pro psy s problémy s análními žlázami a celým trávicím systémem. Krmivo pomáhá snižovat potravinové intolerance, které negativně ovlivňují práci perianálních žláz, což často vede k ucpávání žláz a bolestem v jejich oblasti. Díky přídavku cenných přírodních složek, často používaných ve fytoterapii a přírodní medicíně, jsou podporovány fyziologické obranné mechanismy, proces extruze a sušení nesterilizuje potraviny a nesnižuje účinnost přírodních složek v nich obsažených. FORZA 10 Perianal Active obsahuje patentovaný AFS™ (Active Fresh System™), který odděluje látky citlivé na teplotu a formuje je za studena (při pokojové teplotě) do tablet ve tvaru srdce. Poté jsou smíchány s tradičními peletami v optimálním poměru, díky čemuž se při vysoké teplotě zpracovávají pouze ty složky potravin, které nejsou citlivé na tepelnou úpravu. Příkrm by měl být zaváděn pomalu, první dny až týden míchejte s předchozím jídlem a denně zvyšujte podíl nového jídla. Je nezbytné zajistit vašemu psovi přístup k čerstvé pitné vodě. FORZA 10 Perianal Active je účinná nutraceutická dieta pro psy s problémy s perianálními žlázami a celým trávicím systémem, která umožňuje terapeutický efekt již po 3-8 týdnech užívání. Po odeznění příznaků alergie lze krmivo používat jako denní udržovací krmivo, i když se vždy před zahájením léčby doporučuje poradit se s veterinárním lékařem.

Složení:

Základní granule: rýže, rybí moučka (sadela) 21 %, řasy (Ascophyllum nodosum), oleje a tuky ( včetně rybího tuku 4%), minerální látky, FOS, Yucca schidigera. AFS pastilka (7%): hydrolyzovaný rybí protein 3%, hydrolyzovaný rostlinný protein, minerální látky, produkty získané zpracováním bylin (papája 0,0156%, Aloe vera 0,0097%), řasy (Haematococcus pluvialis (astaxanthin 0,0074%)), produkty a vedlejší produkty zpracování ovoce a zeleniny (zbytky z lisování rajčatové šťávy 0,0030 %). Obsah: Vlhkost: 8 %, Hrubý protein: 26 %, Hrubý tuk: 12,5 %, Hrubá vláknina: 2,6 %, Hrubý popel: 7,3 %, Vápník: 1,3 %, Fosfor: 1,1 %, Omega-3: 0,98 %, Omega- 6: 3,92 %. Doplňkové látky na kg krmiva: Vitamin A 17 000 IU, vitamin D3 1 000 IU, vitamin E 250 mg, vitamin C 250 mg, cholinchlorid 1 000 mg. Energetická hodnota: 3498 kcal/kg – 14,6 MJ/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FORZA10

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.