Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FERA Sunset pelíšek pro psa velikost XL 114 x 83 x 10 cm

Značka: FERA
68986
619 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 155 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pohodlný pelíšek pro psa

FERA Sunset Ponton je mimořádně pohodlný pelíšek pro psa. Je ideální pro dospělé psy, seniory a štěňata. Výplň pelíšku je hustá a pružná, což umožňuje efektivní odpočinek a relaxaci svalů psa. Univerzální a estetický pelíšek se hodí do každého interiéru. Snadno se čistí a dno pelíšku je potaženo potahovým materiálem, který zajišťuje dobrou přilnavost např. na koberci a je odolný proti oděru a oděru. Okraje pelíšku jsou mírně zvýšené a vyztužené, aby poskytovaly odpočívajícímu čtyřnožci pevnou oporu a staraly se o zdraví jeho páteře. Pelíšek je navíc vybaven zabudovaným zipem, díky kterému snadno a rychle sejmete vrchní vrstvu a vyčistíte ji. Je to velmi praktické řešení pro lidi, kteří dbají na hygienu svého mazlíčka. Pelíšek FERA Sunset je vyroben z měkkého a příjemného materiálu, ale velmi odolného. Jedná se o polský výrobek, který lze prát na 30*C. Tvar pelíšku umožňuje přesné umístění v kotci, díky kterému má pes maximální pohodlí a relaxaci. Nedoporučuje se chemické čištění, sušení v sušičce a žehlení

Rozměry: 114 x 83 x 10 cm

Vrchní vrstva: 100 % polyester

Výplň: 100 % polyester

Spodní: 100 % polyester

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Šedý
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
FERA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.