Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FERA Glamour rozkládací obdélníkový pelíček v zelené barvě M 55x65x25 cm

Značka: FERA
69177
649 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 162 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pohodlný odpočinek pro vašeho mazlíčka

FERA Glamour rozkládací pohovka obdélníková zelená M 55x65x25 cm. Glamour doupě ve své nejlepší podobě - pohovka pro domácí mazlíčky. Ideální pro kočky a malé psy. Obdélníková pohovka umožňuje vašemu mazlíčkovi pohodlně se natáhnout a odpočívat. Pelíšek je vyplněn silikonem a pěnou, díky čemuž je pelíšek velmi pohodlný a zvířata na něm ochotně sedí. Vyšší boky pohovky zajišťují stabilitu celku a ergonomické opěradlo. Materiál pohovky Glamour je Pet friendly. Tato technologie umožňuje snadné odstranění chlupů z materiálu, navíc lze postýlku prát. Tkanina je odolná proti pronikání tekutin. Polštář postele je odnímatelný. Díky krásné smaragdové barvě se saténovým povrchem vypadá postel mimořádně rafinovaně! Výplň: silikon s broušenou pěnou Rozměr: M 55x65x25 cm

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Zelená
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
FERA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.