Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA Vet Life Struvite Management granule pro psy 12 kg

Značka: FARMINA
50356
1892 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 473 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní, přírodní krmivo pro psy

Krmivo pro psy určené k rozpouštění struvitových kamenů a snížení rizika opětovného výskytu struvitových kamenů. Obsahuje speciální složení, které ovlivňuje okyselení moči díky síranu vápenatému a snižuje tvorbu struvitových kamenů díky sníženému obsahu hořčíku a fosforu. Farmina Vet Life je veterinární řada, která vznikla po dlouhém vědeckém výzkumu a spolupráci s Fakultou výživy zvířat Univerzity Frederika II. v Neapoli. Všechny produkty této řady jsou kompletní diety, plně přírodní a bezpečné pro zdraví zvířat. Charakteristickým znakem produktů Farmina Vet Life je, že jsou baleny v ochranné atmosféře, která zabraňuje oxidaci tuků a zajišťuje dlouhodobou čerstvost potravin. Všechny antioxidanty použité při výrobě jsou přírodního původu, bohaté na tokoferoly, což umožňuje bezpečné uchování produktu.

Složení:

kuřecí řízek, hydrolyzovaný rybí protein, tekutý vaječný žloutek, sladké brambory, kuřecí játra, ryby (sardinky, tuňák), extrahovaná semínka quinoa, kuřecí tuk, rybí tuk , lněné semínko, chlorid draselný, chlorid sodný, síran vápenatý, dihydrát, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannooligosacharidů), sušené pivovarské kvasnice

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
19.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.