Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Farmina Vet Life GASTRO-INTESTINAL CAT granule pro kočky 2 kg

Značka: FARMINA
2661
665 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
2 kg
65 Kč

665.00 Kč

Zákaznické body: 166 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Funkce krmení:

Lehce stravitelná receptura, bohatá na rozpustnou vlákninu, přítomnost podpůrných elektrolytů při gastrointestinálních poruchách.

Jak podávat?

Krmte při pokojové teplotě podle denní dávky uvedené v tabulce. Během prvního období používání se doporučuje kombinovat krmivo se stávajícím krmivem. Zajistěte, aby zvíře mělo neustále k dispozici vodu k pití. Skladujte na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu

Složení:

sušené kuřecí maso, rýže, kukuřice, živočišný tuk, kukuřičný lepek, lněné semínko, hydrolyzované živočišné bílkoviny, moučka z jatečně upraveného těla, sušený lilek, rybí tuk, sušená celá vejce, řepková vláknina, rostlinný olej, kukuřičné semeno, chlorid draselný, sušené pivní kvasnice, inulin (0,6 %), fruktooligosacharidy (0,6 %), mannanooligosacharidy (0,6 %), chlorexid, fosforečnan sodný, síran vápenatý. zdroj slizovité látky: semena arabiky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
21.5
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.