Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA Vet Life Dog Struvite Urinary granule pro dospělé psy s onemocněním močových cest 12 kg

Značka: FARMINA
50362
1898 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 474 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Veterinární krmivo pro struvitové kameny

Vet Life Dog Struvite Urinary je kompletní veterinární krmivo pro psy doporučené ke krmení k rozpuštění struvitových kamenů. Jeho vlastností se vyplatí využít i pro minimalizaci rizika recidivy tohoto pro ošetřujícího nepříjemného a pro mazlíčka bolestivého urologického neduhu díky sníženému obsahu hořčíku a obsahu síranu vápenatého okyselujícího moč. Snížené množství fosforu navíc pomáhá kontrolovat hladinu fosfatémie a zabraňuje tvorbě urolitů.

Revoluce inspirovaná přírodou, potvrzená vědou

Krmivo patří mezi návrhy vytvářející revoluční veterinární řadu inspirovanou přírodou a podpořenou dlouhým, hloubkovým výzkumem prováděným ve spolupráci s Fakultou výživy zvířat Univerzity Frederika II. v Neapoli. Přírodní veterinární krmivo je výsledkem zdlouhavého a precizního zavádění nových výživových řešení vhodných pro fyziologické potřeby našich čtyřnohých svěřenců.

Složení:

Kuřecí řízek, hydrolyzovaný rybí protein, tekutý vaječný žloutek, sladké brambory, kuřecí játra, ryby (sardinky, tuňák), extrahovaná semínka quinoa, kuřecí tuk, rybí tuk, lněné semínko, chlorid draselný, chlorid sodný, vápník sulfát, dihydrát, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannooligosacharidů), suché pivovarské kvasnice. zdroj bílkovin: kuřecí řízek, hydrolyzovaný rybí protein, tekutý vaječný žloutek, kuřecí játra, ryby. doplňkové látky v 1kg - vitamíny, provitamíny a další chemicky definované látky s podobným účinkem: vitamín a (3a672b) 3800 IU; vitamín d3 (e671) 150 IU; vitamín E (3a700) 150 mg. směsi stopových prvků: zinek (chelát zinku s hydroxyanalogem methioninu) (3b6.10): 43,2 mg; mangan (chelát manganu s hydroxyanalogem methioninu) (3b5.10): 17 mg; železo [glycin železnatý(ii) chelát hydrát] (3b108): 11,7 mg; měď (chelát mědi s hydroxyanalogem methioninu) (3b4.10): 2 mg; selen (inaktivované kvasinky obohacené selenem): 0,00374 mg; jód (bezvodý jodičnan vápenatý): 0,39 mg; dl-methionin, technicky čistý 1750 mg; taurin 1000 mg.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
19.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.