Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA Vet Life Dog Oxalate (Urinary) granule pro psy s onemocněním močových cest 12 kg

Značka: FARMINA
50361
2045 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 511 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Při problémech s ledvinami

Dietetické kompletní krmivo je indikováno pro dospělé psy nejen ke snížení rizika tvorby urátových, oxalátových a cystinových kamenů, ale také pro čtyřnožce trpící pokročilým stádiem nemoc ledvin. Obsahuje malé množství vápníku a vitamínu D3 a nízkou hodnotu bílkovin a sirných aminokyselin, což snižuje riziko tvorby kamenů. Navíc citrát draselný přítomný ve vzorci umožňuje dosáhnout alkalického pH moči, což zvyšuje bod tvorby krystalů. Ke konzervaci produktu nejsou použity žádné umělé konzervační látky. K tomu slouží extrakty přírodního původu bohaté na tokoferol s antioxidačními vlastnostmi. Složky jídla jsou bez GMO a správně sestavené jídlo s obsahem předobilnin: špaldy a ovsa se vyznačuje nízkým glykemickým indexem, který zaručuje dobrou postprandiální glykémii.

Složení:

rýže, oves, živočišný tuk, sušená celá vejce, lněné semínko, hydrolyzované živočišné bílkoviny, sušená řepná dužina, rybí tuk, uhličitan vápenatý, rostlinný olej, chlorid sodný. zdroj bílkovin: sušená celá vejce. látka alkalizující moč: citrát draselný (9g/kg). celkový obsah vitaminu D: 650 IU
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá močová soustava
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.