Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Farmina Vet Life CAT HEPATIC granule pro kočky 2 kg

Značka: FARMINA
50390
599 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 150 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Funkce krmení:

Snížený obsah mědi a přítomnost hydrolyzovaných bílkovin podporuje funkci jater.

Jak krmit?

Krmte při pokojové teplotě podle denní dávky uvedené v tabulce. Během prvního období používání se doporučuje kombinovat krmivo se stávajícím krmivem. Zajistěte, aby zvíře mělo neustále k dispozici vodu k pití. Skladujte na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu.

Složení:

špalda, kukuřičný lepek, hydrolyzované rybí bílkoviny, oves, živočišné tuky, rybí tuk, sušené kuřecí maso, uhličitan vápenatý, lněné semínko, oves, sušená řepná dužina, chlorid draselný, fruktooligosacharidy (fos), oligosacharidy na bázi manózy, výtažky ze Saccharomyces cerevisiae, chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu). Zdroje bílkovin: kukuřičný lepek, hydrolyzovaná rybí bílkovina, sušené kuřecí maso.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Onemocnění jater
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.