Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA ND Ocean Adult mini losos, treska, meloun granule pro dospělé psy malých plemen 7 kg

Značka: FARMINA
61166
1076 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
7 kg
Doprava zdarma

1076.00 Kč

Zákaznické body: 269 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vitamíny z ovoce

Ovoce obsažené v potravě je skvělým zdrojem velkého množství vitamínů a živin. Pes díky nim dostává i dietní vlákninu v každodenních jídlech. To vše mu vytváří vhodné podmínky pro zdravý vývoj a udržení těla v dobré fyzické kondici.

Výborný zdroj živočišných bílkovin

Výborným zdrojem jsou losos a treska v krmivu živočišných bílkovin, které váš pes potřebuje ve své každodenní stravě pro správné fungování těla a pohodu. Je také bohatým zdrojem mastných kyselin, které se vyznačují protizánětlivými účinky a zároveň posilují kůži psa a hydratují jeho srst.

Silná dávka zdravých mastných kyselin

Rybí tuk má silný podíl Omega-3 nenasycených mastných kyselin, cenných pro zdraví psa. Objevují se zde ve společnosti dýně, melounu melounu a borůvek s vysokou antioxidační aktivitou. Krmivo obsahuje také polyfenoly, což je skvělý doplněk stravy psů s vysokou fyzickou aktivitou.

Složení:

losos (20 %), dehydrovaný lososový protein (20 %) ), sladké brambory, treska (10 %), dehydrovaný protein z tresky (10 %), rybí tuk (ze sledě), dehydrovaný protein ze sledě, hrachová vláknina, sušená mrkev, vojtěšková moučka, inulin z čekanky, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannooligosacharidů ), sušený meloun cantaloupe (0,5 %), sušené borůvky, sušené jablko, sušený špenát, slupky a semena psyllia, sušené granátové jablko, chlorid sodný, chlorid draselný, sušené pivovarské kvasnice, kurkuma (0,2 %), extrakt z aloe vera, glukosamin chondroitin sulfát
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Produktová řada:
N&D Ocean Dog Adult Mini Salmon, Cod & Canatloupe Melon
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3937
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
18
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.