Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA ND Low Grain Lamb blueberry mini puppy 7 kg - granule pro štěňata

Značka: FARMINA
50247
1093 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 273 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Plná porce pro štěně a jeho matku

Krmivo je určeno pro štěňata a březí a kojící feny malých plemen. Jehněčí maso pochází z tradičních novozélandských farem a borůvky dozrály dříve na poledním slunci, čímž získaly co největší množství vitamínů a látek, které zpomalují proces stárnutí a podporují zdraví srdce.

Vysoce kvalitní suroviny

Je navrženo tak, aby podporovalo zdravý a správný vývoj štěňat, a je vyrobeno pouze z těch nejkvalitnějších surovin. Neobsahuje žádné umělé přísady ani konzervační látky - trvanlivost je prodloužena přírodními antioxidanty a proces konzervace probíhá v ochranné atmosféře ve fázi balení.

Vědecky prokázaná účinnost

Zdravá a vyvážená strava hraje v prvním období života psa velkou roli. Totéž platí pro březí a kojící feny. S ohledem na tyto speciální potřeby jsme vyvinuli potravinu bez GMO, jejíž kvalita a účinnost je zaručena vědeckými poznatky a klinickým pozorováním.

Složení:

čerstvé jehněčí maso (20%), sušené jehněčí maso (20%), špalda (10%), oves (10%), kuřecí tuk, čerstvé maso sleďů, sušené maso sleďů, sušená celá vejce, sušené řepné řízky , rybí tuk (sleď), hrachová vláknina, sušená mrkev, sušená vojtěška, kuřecí chrupavky (zdroj glukosaminu a chondroitin sulfátu), inulin, frukto-oligosacharidy, kvasnicový mannan extrakt) (zdroj bobulového droždí) 0,5%), sušený špenát, jitrocel jitrocelový (0,3%), sušené jablko, sušený pomeranč, sušené granátové jablko, chlorid sodný, sušená pivní kvasnica, kořen kurkumy (0,2%)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Březost, laktace, období růstu

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Jehněčí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.