Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA N&D Quinoa Cat Skin & Coat granule pro kočky s křepelčím masem 5 kg

Značka: FARMINA
58841
1465 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 366 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá kůže a krásná srst

Zdravá kůže a krásná srst je snem každé kočky a jejího majitele. FARMINA N&D Quinoa Cat Skin and Coat Quail je vysoce kvalitní krmivo vytvořené speciálně pro dospělé kočky, které vyžadují podporu při udržování zdravé kůže a srsti. Pokud má vaše kočka potravinovou nebo kožní intoleranci, může být pro ni toto krmivo ideální. Receptura je založena na čerstvém a sušeném křepelčím mase, které se vyznačuje jemnou chutí a nízkým rizikem alergií. Krmivo dále obsahuje kokos a quinou, které poskytují mnoho cenných živin. Kokos je zodpovědný za krásnou vůni jídla, ale co je důležitější, poskytuje lehce stravitelný zinek, měď, železo, draslík, hořčík, fosfor a sodík. Kyselina laurová a kaprylová v kokosu mají protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti a zklidňují příznaky kožních onemocnění. Quinoa je považována za jednu z nejvýživnějších obilovin a podporuje vstřebávání živin. Kromě toho quinoa obsahuje esenciální aminokyseliny, antioxidanty, má nízký glykemický index a příznivě působí na kardiovaskulární systém. Krmivo bylo také obohaceno o kořen kurkumy, který má širokou škálu zdravotních přínosů a je doporučován v protirakovinné prevenci.

Složení:

Čerstvé křepelčí maso (20 %), sušené křepelčí maso (20 %), hrachový škrob, rybí tuk (ze sledě), quinoa (8 %), lněné semínko, sušený kokos (2,5 %), kořen kurkumy (2,5 %), inulin, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mananoligosacharidů), psyllium, uhličitan vápenatý, mono-, dikalciumfosfát, dihydrát síranu vápenatého, chlorid draselný, chlorid sodík, sušené pivovarské kvasnice, glukosamin, chondroitin sulfát

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Péče o kůži a srst

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Křepelka
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.