Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Farmina N&D Ancestral Grain Lamb 12 kg granule pro dospělé psy jehněčí s borůvkou

Značka: FARMINA
56623
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo nejvyšší kvality pro vašeho psa!

Farmina Natural & Delicious Ancestral Grain je řada přírodních produktů obsahující malé množství obilovin - tzv. precereálie – oves a špalda (po 10 %). Kompletní krmivo pro dospělé psy s kuřecím masem ve volném výběhu a granátovým jablkem, s přídavkem funkční zeleniny a ovoce a rostlinných extraktů.

Hlavní ingrediencí je čerstvé a sušené jehněčí maso, navíc je zde maso sledě. Borůvka je zdrojem mnoha minerálů a vitamínů, které příznivě působí na organismus mazlíčka.

Jaké krmivo pro dospělé psy?

Bohatý na zdroj živočišných bílkovin, vyrobený z ingrediencí bez GMO. Plné chutných surovin přírodního původu.

Jak krmit?

Přidávejte při pokojové teplotě, podle denního množství uvedeného v tabulce. V prvním období používání se doporučuje kombinovat krmivo z řady Cibau se stávajícím krmivem. Zvíře by měla být po celou dobu poskytnuta pitná voda. Skladujte na suchém a chladném místě v uzavřené nádobě.

Složení:

čerstvé jehněčí maso (20 %), sušené jehněčí maso (18 %), špalda (10 %), oves (10 %), sušená celá vejce, čerstvé maso sleďů, sušené maso sleďů, živočišný tuk, rybí tuk (ze sledě), sušená řepná dužina, hrachová vláknina, sušená mrkev, sušená vojtěška, inulin, frukto-oligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannan-oligosacharidů), sušené borůvky (0,5 %), sušené jablko, sušené granátové jablko, sušený pomeranč, sušený špenát, psyllium (0,3 %), chlorid sodný, sušený kvasnice lískový ořech, kořen kurkumy (0,2 %), glukosamin, chondroitin sulfát
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3941
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.