Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Farmina Cat N&D Quinoa Skin Coat granule s pro dospělé kočky s křepelčím masem 1,5 kg

Značka: FARMINA
50350
589 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 147 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Farmina Cat N&D Quinoa Skin Coat křepelka 1,5 kg - krmivo pro kočky s potravinovou intolerancí

Farmina Cat N&D Quinoa Skin Coat křepelka 1,5 kg je krmivo pro dospělé kočky, které bylo vyvinuto pro ty, kteří bojují s potravinová intolerance, která se často projevuje kožními problémy. Hlavní složkou krmiva je křepelčí maso, které je jemné a má nízký alergenní potenciál. Vysoký obsah plnohodnotných živočišných bílkovin přispívá k udržení dobré kondice kočky. Krmivo obsahuje také přísady, které mají pozitivní vliv na zdraví kočky. Kokos je zodpovědný za krásnou vůni krmiva, ale co je důležitější, poskytuje lehce stravitelné minerály a mastné kyseliny, které pozitivně působí na kůži a srst kočky. Vzhledem k tomu, že quinoa neobsahuje lepek, je považována za vysoce výživnou složku a napomáhá vstřebávání živin. Krmivo bylo obohaceno o kořen kurkumy, který má širokou škálu zdravotních přínosů a je doporučován v protirakovinné prevenci. Farmina Cat N&D Quinoa Skin Coat křepelka 1,5 kg obsahuje také vysoký obsah taurinu, který je nezbytný pro správnou funkci nervového systému, srdce, ledvin a imunity kočky. Glukosamin a chondroitin podporují a posilují klouby a kosti kočky, čímž snižují riziko poranění.

Složení:

čerstvé křepelčí maso (20 %), sušené křepelčí maso (20 %), hrachový škrob, rybí tuk (ze sledě), quinoa (8 %), lněné semínko, sušený kokos ( 2,5 %), kořen kurkumy (2,5 %), inulin, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mananoligosacharidů), psyllium, uhličitan vápenatý, mono-, dikalciumfosfát, dihydrát síranu vápenatého, chlorid draselný, chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, glukosamin, chondroitin sulfát

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Křepelka
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.