Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Thriving Mature Small Breed Chicken granule pro psy kuře 3 kg

Značka: EUKANUBA
43404
282 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
3 kg
95 Kč

282.00 Kč

Zákaznické body: 71 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Starší psi mají slabší imunitu a jsou náchylnější k onemocnění. Krmivo pro psího seniora by mělo být sestaveno tak, aby poskytovalo potřebnou podporu jeho imunitnímu systému.

Krmivo pro psy Eukanuba obsahuje prebiotika a řepnou dužinu, které podporují správné trávení, což potvrdily klinické studie. Jeho složení pečuje o zdravé zuby vašeho psa. Klinické studie potvrdily snížení tvorby zubního kamene během 28 dnů. Snižuje zubní plak a posiluje zuby. Podporuje vitalitu vašeho psa, díky optimálnímu obsahu beta-karotenu a vitaminu E podporuje přirozený imunitní systém stárnoucího psa. Speciální tvar granulí a jedinečný systém DentaDefense pomáhají udržovat zuby čisté a zdravé.

.

Díky novému, jedinečnému šestiúhelníkovému tvaru granulí se zaoblenými rohy a zmenšeným povrchem je krmivo Eukanuba chutnější. Velikost granulí je přizpůsobena potřebám psů různých velikostí v různých fázích života. Přídavek speciálních minerálů udržuje zdravé zuby. Nová a vylepšená receptura Eukanuba je přizpůsobena životnímu stádiu vašeho psa. 100% kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen Thriving Mature ve věku 8 až 11 let poskytuje výživu podporující optimální tělesnou kondici a zdravé stárnutí.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso 24 % (včetně kuřete 15 %), čerstvé kuře (15 %), kukuřice, pšenice, drůbeží tuk, oves, ječmen, čirok, kuřecí omáčka, sušená řepná dužina (3,5 %), rybí moučka, minerální látky (vč. hexametafosfát sodný (0,35 %), sušená celá vejce, fruktooligosacharidy (0,38 %), glukosamin (ze živočišných tkání) (0,04 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
EUKANUBA Thriving Mature Small Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Udržení zdravého vzhledu a dobré nálady
Věk mazlíčka od:
8 let

Složení

Bílkoviny (%):
29
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.