Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Senior Small Breed Chicken 15kg

Značka: EUKANUBA
50567
1098 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 275 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Díky vysokému obsahu kuřecího masa je krmivo značky Eukanuba vynikající součástí jídelníčku vašeho oblíbeného seniora.

Starší psi mají slabší imunitu a jsou náchylnější k onemocnění. Krmivo pro psí seniory by mělo být sestaveno tak, aby podporovalo jejich imunitní systém. Malá plemena mají často tendenci přibírat na váze, která se s věkem zvyšuje. Velmi často také trpí onemocněním zubů a dásní. Jejich strava by měla splňovat všechny jejich nutriční potřeby.

.

Krmivo Eukanuba Senior Small obsahuje prebiotika a řepnou dužinu, které podporují zdravé trávení, což potvrdily klinické studie. Jeho složení pečuje o zdravé zuby vašeho psa. Klinické studie potvrdily snížení tvorby zubního kamene během 28 dnů. Snižuje zubní plak a posiluje zuby. Podporuje vitalitu vašeho psa, díky optimálnímu obsahu beta-karotenu a vitaminu E podporuje přirozený imunitní systém stárnoucího psa.

Speciální tvar granulí a jedinečný systém DentaDefense pomáhají udržovat zuby čisté a zdravé. Díky novému unikátnímu šestiúhelníkovému tvaru granulí se zaoblenými rohy a zmenšeným povrchem je krmivo Eukanuba chutnější. Velikost granulí je přizpůsobena potřebám psů různých velikostí v různých fázích života. Přídavek speciálních minerálů zajišťuje zdravé zuby.

Nová a vylepšená receptura Eukanuba je přizpůsobena životnímu stádiu vašeho psa. 100% kompletní krmivo Caring Senior pro malá plemena od 11 let věku poskytuje výživu podporující optimální tělesnou kondici a zdravé stárnutí.

.

Složení:

suszony kurczak i indyk 26% (w tym kurczak 15%), świeży kurczak (15%), kukurydza, pszenica, tłuszcz drobiowy, owies, mączka rybna, ryż, jęczmień, sos z kurczaka, suszone wysłodki buraczane (3.5%), suszone jaja całe, minerały (w tym heksametafosforan sodu (0.35%)), fruktooligosacharydy (0.51%), olej z ryb, mannanoligosacharydy, glukozamina (pochodzące z tkanek zwierzęcych)(0.04%), siarczan chondroityny (0.004%)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
EUKANUBA Caring Senior Small Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
11 let

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.