Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Senior Large Breed Chicken 15 kg - granule pro psy

Značka: EUKANUBA
50574
1098 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 275 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule vyvinuté s ohledem na potřeby seniorů velkých a obřích plemen!

Eukanuba Caring Senior Large Breed, kuřecí je krmivo, které se postará o zdraví vašeho psa s přibývajícím věkem. Vyvinuto odborníky a doporučeno chovateli. Jedinečná receptura suchého krmiva Eukanuba Life Stage představuje stravu vhodně sestavenou pro věk vašeho psa. Je bohatý na drůbeží maso, obsahuje 17% čerstvého kuřecího masa a představuje mimořádně chutné jídlo s vysokým obsahem živočišných bílkovin. Obsahuje také mnoho cenných složek, které přispívají k dobré kondici a lepší kvalitě života stárnoucích domácích zvířat.

Granule ve tvaru šestiúhelníku spolu s použitým složením DentaDefense zajistí vašemu mazlíčkovi čisté zuby a zdravý úsměv. Glukosamin a chondroitin zlepšují pružnost kloubů a spolu s vápníkem, který posiluje kosti, mají pozitivní vliv na pohyblivost vašeho psa. Omega-3 a -6 mastné kyseliny podporují zdravou kůži a lesklou srst. Potravina obsahuje také vlákninu a prebiotika FOS a MOS, které regulují činnost střev, podporují trávení a zajišťují tak správné vstřebávání všech živin.

Složení:

čerstvé kuře (17%), sušené kuře a krůtí maso (17%, vom 10% hmotnosti kuřete), kukuřice, pšenice, oves, rybí moučka, rýže, ječmen, drůbeží tuk, kukuřičná krupice, kuřecí omáčka, sušená řepa dužina (2,5%), sušená celá vejce, hexametafosfát sodný (0,34%), frukto-oligosacharidy (0,37%), rybí tuk, manna-oligosacharidy, pivní kyselina, glukosamin (ze živočišných tkání) (0,04%), chondroitin sulfát (0,004%).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
EUKANUBA Caring Senior Large Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
9 let

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.