Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Mature Large Breed Chicken 15 kg

Značka: EUKANUBA
43205
936 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 234 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Perfektní složení s nejkvalitnějšími ingrediencemi - vše pro podporu vitality vašeho psa.

Vytvořeno odborníky, doporučeno chovateli: jedinečná receptura Eukanuba Life Stage nabízí produkty, které splňují potřeby psů všech věkových kategorií. Krmivo Thriving Mature Large Breed, chicken bylo vyvinuto pro dobré prospívání psů velkých plemen ve věku 6 až 9 let nebo velmi velkých plemen (nad 40 kg) ve věku 5 až 8 let. Potravina je bohatá na drůbeží maso, včetně 16 % čerstvého kuřecího masa, které je cenným zdrojem živočišných bílkovin. Velké množství přírodních životně důležitých složek v krmivu zajišťuje vašemu zvířeti nejvyšší kvalitu života i v pokročilém věku. Díky speciálnímu šestiúhelníkovému tvaru kroket a složení DentaDefense má krmivo pozitivní vliv na zdraví zubů a ústní hygienu. Antioxidanty a vitaminy C a E posilují imunitní systém, vápník a glukosamin posilují kosti a zvyšují pohyblivost psa. Omega-3 a -6 nenasycené mastné kyseliny zlepšují stav kůže a lesklou srst. Aby se zajistilo vstřebání všech živin, obsahuje Eukanuba cennou vlákninu a prebiotika FOS, která svými vlastnostmi regulují střevní flóru a podporují trávení

Složení:

čerstvé kuře (16 %), sušené kuřecí a krůtí maso 16 % (z toho kuřecí 10 %), kukuřice, pšenice, kukuřičná krupice, oves, ječmen, čirok, rybí moučka, rybí vývar, sušená řepná dužina (2,6 %), kuřecí tuk , minerální látky (včetně hexametafosfátu sodného (0,34 %)), sušená celá vejce, fruktooligosacharidy (0,25 %), pivovarské kvasnice, glukosamin (ze živočišných tkání) (0,04 %), chondroitin sulfát (0,004 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
EUKANUBA Thriving Mature Large Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Udržení zdravého vzhledu a dobré nálady
Věk mazlíčka od:
6

Složení

Bílkoviny (%):
23.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
10.5
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.