Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

EUKANUBA krmivo pro dospělého psa všech plemen 12 kg

Značka: EUKANUBA
68695
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro dospělé psy všech plemen s kachnou a bezlepkovými batáty.

EUKANUBA Adult Grain Free Duck 12kg - Krmivo pro dospělé psy všech plemen s kachnou a bezlepkovými batáty. Obsahuje antioxidanty, vitamíny a prebiotika pro podporu imunitního systému a trávení. Složení obsahuje také přírodní zdroj Omega-6 a Omega-3 mastných kyselin pro zdravou kůži a srst a speciální tvar granulí spolu s unikátním systémem DentaDefense pomáhá udržovat zuby zdravé a čisté. Krmivo neobsahuje lepek a batáty jsou přirozeným zdrojem vlákniny a minerálních látek. Správné množství vápníku navíc podporuje zdraví kostí.

Složení:

Čerstvě mražená kachna (19 %), sušené kuřecí a krůtí maso (19 %, z toho 11 % kuře, přírodní zdroj glukosaminu, chondroitinu a taurinu), brambory, zelený hrášek, sladké brambory (13 %), drůbeží tuk, sušená dužina červené řepy (3,5 %), kuřecí omáčka, sušená celá vejce, minerální látky (obsahuje hexametafosfát sodný 0,34 %), sušené pivovarské kvasnice, lněné semínko, fruktooligosacharidy (0,25 %, přírodní prebiotikum).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Kachna
Fosfor (%):
0.79
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.