Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Kitten Healthy Start Rich in Chicken 10kg

Značka: EUKANUBA
43283
947 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 237 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo pro koťata s kuřecím masem

Díky 91% podílu živočišných bílkovin (z celkového množství bílkovin) z vašeho kotěte rychle vyroste největší masožravec v přírodě. Vysoký obsah živočišných bílkovin v krmivu EUKANUBA Kitten Healthy Start bohatém na kuřecí maso umožňuje budovat a udržovat svalovou hmotu, což by s rostlinnými bílkovinami nebylo možné. Je to vyvážená, kompletní a prvotřídní potravina, která pomáhá zvládnout všechny aspekty této výzvy. Je to velmi jednoduché: kvalitní výživa podporuje zdravý růst. S EUKANUBOU můžete urychlit růst vašeho kotěte. Kyseliny DHA podporují vývoj mozku a zraku. Obsažený vápník a další důležité minerály podporují silné kosti a zdravé zuby. Antioxidant vitamin E podporuje rozvoj přirozených obranných mechanismů a má pozitivní vliv na imunitní systém. Krmivo EUKANUBA Kitten obsahuje řepnou dužinu, která podporuje účinné vstřebávání živin, a optimální poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin, které podporují zdraví kůže a lesk srsti - pro naprosto nádherný vzhled. Krmte svou kočičku EUKANUBA Kitten Healthy Start s kuřecím masem a pomozte jí stát se tím, čím ji příroda stvořila - dokonalým masožravcem.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso: 46 % (kuřecí maso: 27 %; přírodní zdroj taurinu), kukuřice, živočišný tuk, kukuřičná krupice, sušená celá vejce, sušená řepná dužina (2,7 %), hydrolyzované živočišné bílkoviny, rybí tuk (1,11 %), fruktooligosacharidy (0,7 %), sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, chlorid sodný.

Analytické složky:

Hrubý protein: 36 %, hrubé tuky: 21 %, Omega-6 mastné kyseliny: 3,84 %, Omega-3 mastné kyseliny: 0,74 %, DHA: 0,1 %, Hrubý popel: 7 %, Hrubá vláknina: 1,4 %, Vápník: 1,4 %, fosfor : 1,2 %, hořčík: 0,08 %

Nutriční doplňkové látky:

Vitamíny: Vitamín A 60 000 IU, Vitamín D₃ 1725 IU, Vitamín E 249 mg. Stopové prvky: měď (pentahydrát síranu měďnatého) 8,5 mg, jód (jodid draselný) 1,1 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 39 mg, zinek (oxid zinečnatý) 97 mg. Regulátory kyselosti: hydrogensiřičitan sodný 8,9g. ^ Doplňování ve fázi výroby.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
36
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
23.75
Vápník (%):
1.15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.