Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

EUKANUBA Puppy Small Breeds Chicken 3 kg

Značka: EUKANUBA
43399
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vytvořeno odborníky, doporučeno chovateli: jedinečná receptura Eukanuba Life Stage nabízí produkty, které splňují potřeby psů všech věkových kategorií. Growing Puppy Small Breed, kuře podporuje optimální vývoj psů malých plemen ve věku od 1 do 12 měsíců, jejichž hmotnost v dospělosti nepřesáhne 10 kg. Krmivo je bohaté na drůbeží maso, včetně 15 % čerstvého kuřecího masa, které je nejen cenným zdrojem živočišných bílkovin, ale je také velmi chutné.

Krmivo je velmi chutné.

Velké množství přírodních životně důležitých složek v krmivu zajišťuje zdravý vývoj svalstva, kostí a efektivní funkci orgánů vašeho štěněte.

Obsah DHA podporuje funkci mozku a zlepšuje schopnost učení. Speciální šestihranný tvar kroket a složení DentaDefense mají pozitivní vliv na zdraví zubů a ústní hygienu. Omega-3 a -6 nenasycené mastné kyseliny zlepšují stav kůže a lesklou srst a vápník je zodpovědný za posílení kostí

.

Aby se zajistilo vstřebání všech živin, obsahuje Eukanuba cennou vlákninu a prebiotika FOS, která mají vlastnosti regulující střevní flóru a podporující trávení.

Složení:

suszone mięso z kurczaka i indyka 29% (w tym 17% kurczaka), świeży kurczak (15%), kukurydza, tłuszcz kurczęcy, pszenica, mączka rybna, ryż, jęczmień zwyczajny, bulion drobiowy, suszone wysłodki buraczane (3,5%), suszone całe jaja, olej rybny, minerały (w tym heksametafosforan sodu (0,35%)), produkty rybne, fruktooligosacharydy, drożdże piwne, mannanooligosacharydy
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
EUKANUBA Growing Puppy Small Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Správný vývoj a zajištění energie
Věk mazlíčka od:
1. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
21
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.