Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Grain Free Adult, L/XL Chicken, 3 kg, granule pro dospělé psy, velká a obří plemena, 3 kg

Značka: EUKANUBA
68207
588 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 147 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá jídla ve vyvážené stravě

Suché, kompletní krmivo je optimální řešení, které se vyplatí používat při vytváření vyvážených jídel v každodenní stravě čtyřnožců.
Pečlivě vyvinutý recept, který zabírá s přihlédnutím k přirozeným potřebám psa dokonale podporuje jeho zdraví a každodenní strava bohatá na živiny má pozitivní vliv na kondici a pohodu čtyřnožce.

Pokud chcete svému psovi zajistit pohodlí, vyberte si správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu

Prohlédněte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v v obchodě maxandmrau.cz a doplňte perfektní balíček pro vašeho mazlíčka!

Zdravé trávení a dobrá imunita

Sušené krmivo EUKANUBA s velkým množstvím čerstvé kuřecí maso poskytne vašemu psovi denní porci mimo jiné kvalitní bílkoviny a cenné omega mastné kyseliny.
Receptura navíc obsahuje antioxidanty podporující imunitní systém a směs přírodních vláken odpovědných za podporu správného průběhu trávicího procesu.
krmivo je ve formě chutných kroket se speciálním tvarem určeno k čištění zubů při žvýkání a pravidelné péči o ně.

Složení:

Sušené kuřecí a krůtí maso (28 %, včetně 17 % kuřecího masa, přírodní zdroj glukosaminu, chondroitinu a taurinu), čerstvé kuře (15 %), kukuřice, pšenice, drůbeží tuk, oves, ječmen, proso, sušená řepná dužina (3,5 %), kuřecí omáčka, ryby moučka (přirozený zdroj omega-3 mastných kyselin), minerální látky (včetně hexametafosforečnanu sodného 0,35 %), sušená celá vejce, fruktooligosacharidy (0,38 %, přírodní probiotikum)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
EUKANUBA Adult Grain Free L Rasy duże
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.73
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.