Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Intestinal Disorders Adult All Breeds Chicken 5 kg

Značka: EUKANUBA
43216
676 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 169 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Psi pocházejí z masožravých zvířat, a proto se společnost Eukanuba zaměřuje na používání vysoce kvalitních živočišných bílkovin - nikoli rostlinných. Při výrobě krmiva Eukanuba se používají pouze suroviny nejvyšší kvality a jejich původ je znám od samého počátku. Než se krmivo dostane do misky vašeho domácího mazlíčka, prochází přísnou kontrolou kvality - od dodavatelů přes celý výrobní proces až po hotový výrobek. Výrazně snížený obsah tuku a přítomnost omega-3 a omega-6 mastných kyselin, které jsou při těchto potížích velmi prospěšné, a také přírodní prebiotika z řepné dužiny pomáhají tyto potíže zmírnit. Fruktooligosacharidy (FOS) zlepšují vstřebávání živin a růst prospěšných střevních bakterií, zatímco mannanooligosacharidy (MOS) podporují odstraňování patogenních bakterií. Díky tomuto výběru složek krmivo reguluje trávicí proces a snižuje riziko průjmu.

Složení:

kukuřičná krupice, rýžová mouka, kuřecí moučka, kuřecí maso, rybí moučka, sušená řepná dužina, kuřecí maso předtrávené enzymy, živočišný tuk, sušená kočičí vejce, sušené pivovarské kvasnice, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy (phos), chlorid draselný, lněné semínko dl-methionin. kuřecí maso, maso z mořských ryb, rýžová mouka, kukuřičná krupice
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
10
Vápník (%):
1.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.