Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

EUKANUBA Dog Dry Base Senior Large Breeds Lamb & Rice 2,5 kg

Značka: EUKANUBA
64578
296 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 74 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní a vyvážené krmivo pro psy

Kompletní a vyvážené suché krmivo, které je ideální pro starší psy velkých plemen, jako je německý ovčák, labrador, rotvajler a zlatý retrívr. Správně vyvážená receptura se skládá z nejkvalitnějšího jehněčího masa a rýže, která je lehce stravitelná a doporučená pro psy s citlivým žaludkem. Krmivo je bohaté na směs vlákniny s prebiotiky a řepnou dužinou, která přispívá ke zdravému trávení. Krmivo je navíc obohaceno o přírodní zdroj glukosaminu a vápníku, který přispívá k udržení zdravých kloubů a pevných kostí. Kuřecí a jehněčí maso, které jsou zdrojem lehce stravitelných bílkovin, zase podporují rozvoj pevných a štíhlých svalů. Krmivo obsahuje unikátní šestihranné granule, které v kombinaci se systémem zubní péče DentaDefense pomáhají udržovat zdravé zuby a dásně vašeho mazlíčka. Díky přírodním zdrojům Omega 6 a Omega 3 mastných kyselin krmivo zajišťuje zdravou kůži a lesklou srst. Kurkuma je přírodním zdrojem antioxidantů a má pozitivní vliv na imunitní systém psa.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso, jehněčí maso (14 %), rýže (14 %), kukuřice, čirok, ječmen, vepřový tuk, rybí moučka, sušená řepná dužina (2,6 %), kuřecí omáčka, sušená celá vejce, minerální látky (včetně hexametafosfátu sodného 0,34 %), fruktooligosacharidy (0,25 %), rybí tuk, mannanoligosacharidy (0,13 %), kurkuma (0,1 %), sušené pivovarské kvasnice, glukosamin (získaný ze živočišných tkání) (0,04 % ), chondroitin sulfát (0,004 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
EUKANUBA Dog Dry Base Senior Large Breeds Lamb&Rice
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.12
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.45
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.