Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Base Senior All Breeds Lamb & Rice 12 kg - granule pro psy

Značka: EUKANUBA
43199
1248 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 312 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Eukanuba Mature & Senior All Breeds je kompletní a vyvážené krmivo pro psy všech plemen starší 7 let, kteří dávají přednost jehněčímu. Obsahuje všechny potřebné živiny, jako jsou bílkoviny, tuky a sacharidy, v optimálně vyváženém množství a pokrývá denní potřebu vitaminů a minerálních látek. Vysoce kvalitní suroviny v krmivu jsou snadno stravitelné a pomáhají udržovat čistou, zdravou kůži a hedvábně lesklou srst. Desetileté pozorování účinků krmiva Eukanuba na psy ukazuje, že mohou žít déle, než je průměr! Váš věrný přítel si zaslouží co nejdelší život. Deset let pozorování ukazuje, že krmiva Eukanuba pomáhají prodloužit život psů. Toto výjimečné krmivo v kombinaci se správnou péčí o psa vám zajistí, že váš mazlíček bude s vámi ještě déle! Vzhledem k vysokému obsahu energie se tento výrobek doporučuje také pro krmení březích a kojících fen.

Složení:

sušené kuřecí maso a krůtí maso (přírodní zdroj glukosamin sulfátu a chondroitin sulfátu), kukuřice, čiroková mouka, sušené řepné řízky (2,5%), hydrolyzát zvířecí bílkoviny, žito (19%), sušená celá vejce, chlorid draselný , chlorid sodný, frukto-oligosacharidy (0,47%), uhličitan vápenatý, hexametafosforečnan sodný, jehněčí maso (19%), živočišný tuk, rybí tuk, ječmen, pivní kvasnice.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
EUKANUBA Senior All Breeds Lamb&Rice
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
12
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.