Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Base Dospělá velká plemena jehněčí maso a rýže 12 kg - granule pro psy

Značka: EUKANUBA
43203
966 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 242 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo Eukanuba plně pokrývá denní potřebu bílkovin, tuků, sacharidů, důležitých vitamínů a minerálů pro zdraví a pohodu vašeho psa. Díky vysokému obsahu jehněčího masa je výrobek velmi lehce stravitelný a je vhodný i pro citlivé psy. Díky systémům FlexiMobility podporuje toto krmivo chrupavčitou tkáň kloubů a díky sníženému obsahu tuku pomáhá udržovat optimální tělesnou hmotnost. Tím se zabrání dalšímu namáhání kloubů. Desetileté pozorování účinků krmiva Eukanuba na psy ukazuje, že mohou žít déle, než je průměr! Váš věrný přítel si zaslouží co nejdelší život. Deset let pozorování ukazuje, že krmiva Eukanuba pomáhají prodloužit život psů. Toto výjimečné krmivo v kombinaci se správnou péčí o psa vám zajistí, že váš mazlíček bude s vámi ještě déle!

Složení:sušené kuřecí a krůtí maso (přírodní zdroj glukosamin sulfátu a chondroitin sulfátu), jehněčí maso (14%), rýže (14%), kukuřice, čiroková mouka, ječmen, sušená řepná dužina (2,6%), živočišný tuk, hydrolyzovaná živočišná bílkovina, chlorid sodný, uhličitan vápenatý, hexametafosforečnan sodný, fruktooligosacharidy (0,26%), chlorid draselný, rybí tuk.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1.07
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.35
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.