Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Base Adult Large Breeds Chicken Bag 18 kg - granule pro psy

Značka: EUKANUBA
43222
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Naše jedinečná receptura krmiva Active Adult byla vyvinuta tak, aby podporovala optimální tělesnou kondici a zdravý růst a vývoj. Vhodné pro psy velkých plemen ve věku od 18 měsíců do 6 let a psy obřích plemen ve věku od 2 do 5 let.

Speciální tvar granulí a jedinečný systém DentaDefense pomáhají udržovat zuby zdravé a čisté.

Naše chutné velké granule jsou bohaté na čerstvé kuřecí maso a byly speciálně vyvinuty pro potřeby psů velkých plemen. Navíc jeho jedinečný šestihranný tvar pomáhá pečovat o zdraví zubů vašeho psa.

Podložka je vhodná pro psy, kteří si chtějí vyčistit zuby.

Vyvinuto odborníky na výživu, schváleno veterináři a doporučeno špičkovými chovateli. Krmivo EUKANUBA poskytuje všechny živiny, které váš pes potřebuje k dlouhému a zdravému životu. Až nastane ten správný čas pro vašeho psa, naši odborníci doporučují přejít na krmivo Thriving Mature pro psy velkých plemen.

Složení:

Čerstvá drůbež (25%), ječmen, kukuřice, drůbeží maso v prášku, proso, živočišné tuky, maso v prášku, řepné řízky (bez cukru), hydrolyzovaný protein, lněné semínko, ryby v prášku, minerální látky (včetně hexametafosforečnanu sodného (0,34%), ryby krupice, kukuřičná krupice, sušená celá vejce, frukto-oligosacharidy (0,25%), sušené pivovarské kvasnice, glukosamin (získaný ze živočišných tkání (0,04%).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
18
Produktová řada:
EUKANUBA Active Adult Large Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Správný vývoj a zajištění energie
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.