Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Base Adult All Breeds Salmon 12 kg - granule pro psy

Značka: EUKANUBA
43198
996 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 249 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo obsahuje správný poměr mastných kyselin Omega 6 a Omega 3, které podporují zdravou kůži a lesklou srst vašeho psa, a vysoce kvalitní živočišné bílkoviny, které pomáhají budovat silnou netučnou svalovou hmotu. Chutná receptura obsahuje také jedinečný systém DentaDefense, který pomáhá udržovat zuby čisté a zdravé. Krmivo EUKANUBA bylo vytvořeno odborníky na výživu, schváleno veterináři a doporučeno špičkovými chovateli a poskytuje vše, co váš pes potřebuje k dlouhému a zdravému životu. Vhodné zejména pro citlivé a vybíravé psy a psy se sklonem k potravinovým nebo kožním alergiím.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso, losos (14%), rýže (14%), kukuřice, čirok, ječmen, sušená celá vejce, sušené řepné řízky (2,6%), kukuřičný olej.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
18
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Junior
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Losos
Fosfor (%):
1.09
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.35
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.