Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Cat Adult Sterilised/Weight Control Rich in Chicken 10 kg granule pro kočky

Značka: EUKANUBA
43329
984 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 246 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Tato vysoce kvalitní potravina obsahuje 87 % živočišných bílkovin (z celkového množství bílkovin), což umožňuje budovat a udržovat suchou svalovou hmotu, což by s rostlinnými bílkovinami nebylo možné. EUKANUBA Sterilised/Weight Control Chicken Rich 1+ je vyvážené, kompletní a prvotřídní krmivo, které udržuje vaši kočku zdravou a fit. Jedním z důležitých aspektů této výzvy je optimální kontrola hmotnosti. Díky omezenému obsahu tuků a L-karnitinu tento výrobek podporuje spalování tuků a hubnutí a udržuje úbytek hmotnosti vaší kočky. Toto krmivo obsahuje také řepnou dužinu (mírně fermentovatelnou vlákninu), která podporuje účinné vstřebávání živin. Zatímco strava s nízkým obsahem hořčíku pomáhá udržovat močové cesty zdravé, antioxidant pomáhá podporovat imunitní systém kočky. Krmivo EUKANUBA pro dospělé psy obsahuje optimální poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin, které podporují zdraví kůže a lesk srsti - pro naprosto nádherný vzhled. Vápník a další důležité minerály obsažené ve složení navíc prospívají silným kostem a zdravým zubům. Krmení vaší kočky špičkovým krmivem EUKANUBA přispívá k její vynikající pohodě a skvělému vzhledu.

Složení:

Sušené kuřecí a krůtí maso: 38 % (kuřecí maso: 22 %; přírodní zdroj taurinu), kukuřice, kukuřičná krupice, čirok, živočišný tuk, sušená celá vejce, sušená řepná dužina (2,8 %), hydrolyzované živočišné bílkoviny, fruktooligosacharidy (0,68 %), sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, rybí tuk (0,43 %), uhličitan vápenatý, chlorid sodný
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
12.75
Vápník (%):
1.05
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.