Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Caring Senior Small Breed Chicken granule pro psy kuře 3 kg

Značka: EUKANUBA
50565
282 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 71 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Eukanuba Caring Senior Small Breed, kuřecí je krmivo, které se postará o zdraví vašeho psa s přibývajícím věkem. Vyvinuto odborníky a doporučeno chovateli. Jedinečná receptura suchého krmiva Eukanuba Life Stage představuje stravu vhodně sestavenou pro věk vašeho psa. Je bohatý na drůbeží maso a s přídavkem 15 % čerstvého kuřecího masa představuje mimořádně chutné jídlo s vysokým obsahem živočišných bílkovin. Obsahuje také mnoho cenných složek, které přispívají k dobré pohodě a lepší kvalitě života stárnoucích domácích mazlíčků.

Suché krmivo vytvořené s ohledem na potřeby starších psů malých plemen.

Granule ve tvaru šestiúhelníku spolu s použitým složením DentaDefense zajistí vašemu mazlíčkovi čisté zuby a zdravý úsměv. Glukosamin a chondroitin zlepšují pružnost kloubů a spolu s vápníkem, který posiluje kosti, mají pozitivní vliv na pohyblivost vašeho psa. Omega-3 a -6 mastné kyseliny podporují zdravou kůži a lesklou srst. Potravina obsahuje také vlákninu a prebiotika FOS a MOS, které regulují činnost střev, podporují trávení a zajišťují tak správné vstřebávání všech živin.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso (26 %, z toho 15 % kuře), čerstvé kuře (15 %), kukuřice, pšenice, drůbeží tuk, oves, rybí moučka, rýže, ječmen, drůbeží omáčka, sušená řepná dužina (3,5 %), sušená celá vejce, minerální látky [včetně hexametafosfátu sodného] (0,35 %), frukto-oligosacharidy (0,51 %), rybí tuk, manna-oligosacharidy, glukosamin [ze živočišných tkání] (0,04 %), chondroitin sulfát (0,004 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
EUKANUBA Caring Senior Small Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
11 let

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.