Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Active Adult Large Breed Chicken 3 kg granule pro psy s kuřecím masem

Značka: EUKANUBA
43346
290 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 73 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Psi velkých a obřích plemen potřebují krmivo s kroketami, které odpovídají velikosti jejich čelistí, a speciální výživové doplňky na podporu jejich namáhaných kloubů. Eukanuba Active Adult Large Breed je 100% kompletní a vyvážené krmivo založené na kuřecím mase, které odpovídá specifickým výživovým potřebám psů velkých plemen.

Eukanuba je krmivo bez přidaných barviv, aromat a umělých konzervačních látek. Nové a vylepšené receptury suchých krmiv Eukanuba jsou přizpůsobeny životním fázím vašeho psa. Jedná se o 100% kompletní krmiva pro psy, která poskytují výživu podporující optimální kondici a aktivitu vašeho domácího mazlíčka. Bez umělých aromat, barviv a GMO. Přírodní zdroj mastných kyselin Omega 6 a Omega 3 pro zdravou kůži a krásnou srst. Obsahuje prebiotika FOS a řepnou dužinu pro podporu zdravého trávení, glukosamin a chondroitin pro udržení zdravých a pohyblivých kloubů a vápník pro podporu pevných kostí. Krmiva Eukanuba obsahují také antioxidanty, vitamín E a C, které podporují přirozenou imunitu vašeho domácího mazlíčka. Speciální tvar granulí a jedinečný systém DentaDefense pomáhají udržovat zuby čisté a zdravé. L-karnitin pomáhá dosáhnout zdravé tělesné hmotnosti. Eukanuba je chutné krmivo bohaté na čerstvé kuřecí maso. Díky novému unikátnímu šestiúhelníkovému tvaru granulí se zaoblenými rohy a zmenšeným povrchem je krmivo Eukanuba chutnější. Velikost granulí je přizpůsobena potřebám psů různých velikostí v různých fázích života. Přídavek speciálních minerálů zajišťuje zdravé zuby.

Složení:

čerstvé kuře (18 %), sušené kuřecí a krůtí maso 18 % (včetně kuřete 11 %), kukuřice, pšenice, oves, ječmen, drůbeží tuk, čirok, kuřecí omáčka, sušená řepná dužina (2,5 %), minerální látky (včetně hexametafosforečnanu sodného ( 0,34 %), rybí moučka, kukuřičná krupice, sušená celá vejce, frukto-oligosacharidy (0,25 %), sušené pivovarské kvasnice, glukosamin (získaný ze živočišné tkáně) (0,04 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
EUKANUBA Active Adult Large Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Správný vývoj a zajištění energie
Věk mazlíčka od:
18. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.