Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ESMEFORDOG vodítko pro psy arktický led 150/2

Značka: ESME FOR DOG
70048
353 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 88 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Komfort při procházce je nezbytný

Psi, kteří milují dlouhé a klidné procházky, se budou cítit nejlépe, když budou vedeni na tradičním vodítku, které jim poskytne ten nejvyšší komfort. Tento typ je také ideální pro mladé a energické psy, kteří se teprve učí chodit na vodítku, což vyžaduje, aby majitel nad zvířetem udržoval větší kontrolu.

Vyberte si, co je pro vašeho mazlíčka nejlepší

Tradiční ESME vodítka jsou vyrobena z pevné odolné pásky zakončené pohodlnou velkou karabinou, která rozhodně usnadní připnutí vodítka na obojek vašeho mazlíčka. Díky dostupnosti zajímavých vzorů a originálních barevných kombinací vypadají tyto produkty úchvatně - věříme, že váš čtyřnohý přítel si zaslouží to nejlepší! Koupí obojku ve stejném vzoru navíc složíte jedinečný a konzistentní set.

Pokud tedy chcete svému psovi zajistit pohodlí, vyberte si správné vodítko a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní vzhled při procházce.

Prohlédněte si postroje, vodítka a obojky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Parametry:

Délka vodítka: 150 cm

Šířka: 2 cm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ESME FOR DOG
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.