Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DREAMIES Mega Pack 4x180g kočičí pamlsek s lahodným sýrem

Značka: DREAMIES
46588
364 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 91 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
DREAMIES Mega Pack 4x180g - lahodné placičky pro kočky starší 8 týdnů

Tento pamlsek, vyvinutý odborníky na výživu a veterináři z WALTHAM™ Animal Nutrition Center, je perfektní svačinka, která nejen uspokojí apetit vaší kočky. , ale také podporuje její zdraví a vitalitu díky obsahu vitamínů a minerálů. Každá sušenka Dreamies™ obsahuje pouze 2 kcal, což z ní dělá ideální svačinu pro kočky, které se starají o svou postavu. Dreamies™ je také skvělou volbou pro majitele, kteří věnují pozornost složení svého mazlíčka. Sýrové placičky neobsahují umělá aromata a složení je bez umělých dochucovadel. S 2,2 % sušeného sýrového prášku, což odpovídá 4 % sýra, je Dreamies™ with Delicious Cheese výjimečně aromatický a chutný pro vaši kočku. Dreamies™ obsahuje 22 % bílkovin, 22 % tuku a 9,0 % anorganické hmoty. Placičky také obsahují 2 % hrubé vlákniny. Složení placiček zahrnuje mimo jiné obiloviny, oleje a tuky, maso a živočišné produkty, minerály, rostlinné bílkovinné extrakty a také mléko a mléčné výrobky. Doporučené denní množství krmiva pro dospělé kočky je do 20 kusů denně a pro koťata (starší 8 týdnů) až 6 kusů denně. Přiměřeně snižte dávku hlavního jídla. Placičky by měly být skladovány na suchém a chladném místě a po otevření balení uchovávejte dobře uzavřené a spotřebujte do 8 týdnů.

Složení:

obiloviny, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a výrobky živočišného původu, minerální látky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, mléko a mléčné výrobky (včetně 2, 2 % sušeného sýrového prášku, což odpovídá 4 % sýra). Kalorie: 408 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.72
Značka:
DREAMIES
Nejvhodnější výrobek v řadě:

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.