Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DREAMIES kapsičky s lososem pro kočky 6x 60 g

Značka: DREAMIES
32901
236 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 59 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dreamies with Salmon 6 x 60 g (360 g) jsou křupavé pamlsky pro kočky starší 8 týdnů

Tento pamlsek obsahuje lahodnou jemnou náplň s příchutí lososa, která kočky přitahuje. Placičky Dreamies mají pouze 2 kcal na kus, takže jsou ideální jako svačina mezi jídly nebo jako odměna za dobré chování. Dreamies, vyvinutý odborníky na výživu a veterináři z WALTHAM Institute, obsahuje vitamíny a minerály, které přispívají ke zdraví a vitalitě vaší kočky. Dreamies s lososem je vynikající volbou pro koťata starší 8 týdnů, protože obsahuje složky živočišného a rostlinného původu, dále oleje a tuky, minerály a proteinové extrakty. Toto složení poskytuje kočkám optimální výživu a podporuje pohyb. Díky tomuto pamlsku mohou koťátka objevovat nové příchutě a jejich páníčci mohou vidět, jak si jejich oblíbenci rádi okusují pamlsky. Dreamies je produkt bez umělých příchutí, který kočkám poskytuje zdravou nízkokalorickou svačinu.

Složení:

obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a výrobky živočišného původu, oleje a tuky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky. Kalorie: 408 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.06
Značka:
DREAMIES

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Rostlinné produkty
Tuky (%):
22
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.