Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DREAMIES 6x60 g kočičí pamlsek s lahodným kuřecím masem

Značka: DREAMIES
32900
236 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 59 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
DREAMIES jsou lahodné a křupavé placičky pro vaši kočku

DREAMIES kočičí pamlsky s kuřecím masem jsou lahodné a křupavé placičky, které jsou ideální pochoutkou pro kočky starší 8 týdnů. Byly vyvinuty odborníky na výživu a veterináři z WALTHAM™ Pet Nutrition Center, díky čemuž jsou nejen chutné, ale také podporují zdraví a vitalitu vaší kočky. Kuřecí sušenka One Dreamies™ obsahuje pouze 2 kcal, což z ní dělá dokonalou lehkou pochoutku pro vaši kočku. Dreamies™ navíc díky obsahu vitamínů a minerálů pomáhá udržet vaši kočku zdravou. Dreamies™ with Delicious Chicken je zcela přírodní produkt bez přidaných umělých příchutí. Jejich složení je bohaté na maso a živočišné produkty (včetně 4 % kuřecího), obiloviny, oleje a tuky, dále produkty rostlinného původu a rostlinné bílkovinné extrakty. Doporučujeme krmit až 20 kusů denně pro dospělé kočky a až 6 kusů denně pro koťata. Před podáváním snižte množství hlavního jídla. Dreamies™ by měl být skladován na suchém a chladném místě a měl by být spotřebován do 4 týdnů po otevření.

Složení:

obiloviny, maso a výrobky živočišného původu (včetně 4 % kuřecího), oleje a tuky, rostlinné produkty, rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky. Kalorie: 416 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.06
Značka:
DREAMIES

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
34.5
Tuky (%):
20
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.