Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DREAMIES 6x60 g kočičí pamlsek s lahodnou kachnou

Značka: DREAMIES
32899
246 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 62 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
DREAMIES Kočičí sušenky s kachnou 60g x 6

Dreamies jsou lahodné, křupavé placičky s jemnou kachní náplní, do kterých kočky šílí. Jejich složení bylo vyvinuto ve WALTHAM Animal Nutrition Center, aby vaší kočce poskytlo radost zdravým způsobem. Jedna placička má pouze 2 kcal a je bohatým zdrojem vitamínů a minerálů. Výhody dávat kočce Dreamies with Duck: Bez umělých příchutí Light Pleasure - jedna sušenka Dreamies obsahuje pouze 2 kcal. Zdraví a vitalita díky vitamínům a minerálům obsaženým v Dreamies. Způsob krmení: Doporučené denní množství krmiva je do 20 kusů denně pro dospělé kočky a až 6 kusů denně pro koťata. Snižte prosím odpovídajícím způsobem dávku hlavního jídla.

Složení:

obiloviny, maso a výrobky živočišného původu (včetně 4 % kachny), oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky. Kalorie: 416 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.06
Značka:
DREAMIES

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
36
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
20
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.