Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Dolina Noteci Superfood Srnčí a hovězí konzerva pro psy 800g

Značka: DOLINA NOTECI
56600
72 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 18 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

80 % jeho receptury vyvinuté ve spolupráci s odborníky v oblasti výživy zvířat tvoří maso a živočišné produkty (40 % srnčí, 40 % hovězí maso)

Navíc, obsahuje také čerstvé ovoce a také 100% přírodní funkční přísady prospívající kondici a zdraví psa, jako je novozélandská mušle nebo mořské řasy. Nízko zpracované krmivo si zachovává co nejvíce vitamínů a dalších biologicky aktivních složek obsažených v surovinách.

Při přípravě byly použity hodnotné druhy masa:

Srnčí - srnčí zvěř žijící ve volné přírodě se živí divokými rostlinami, listím, trávou, lesními plody a celý život tráví v pohybu. Díky zdravé stravě a aktivnímu životnímu stylu je jejich červené, nízkokalorické maso libové a dobře prokrvené. Má mimořádně příznivé poměry bílkovin a tuků, je také bohatý na esenciální nenasycené mastné kyseliny a železo, které je součástí hemoglobinu zásobujícího tělo kyslíkem. Tyto živiny mají pozitivní vliv na na imunitní systém a mají protirakovinné účinky. Protože tato zvířata konzumují pouze přirozenou potravu – v jejich zdravém mase nejsou žádná antibiotika ani hormony. Je tedy dobře snášen alergiky. Zvěřina navíc pochází výhradně z ekologicky neutrálních, udržitelných zdrojů. Hovězí maso – nízkotučné červené maso, z toho polovinu tvoří zdravé nenasycené tuky. Hovězí maso je druh masa, který je zvláště vhodný pro potřeby aktivních psů. Obsahuje kreatin zvyšující cvičební kapacitu a L-karnitin, který urychluje metabolismus a regeneraci po cvičení, dále kyselinu linolovou (CLA), která pomáhá spalovat tuky a má pozitivní vliv na stav svalů. Hovězí maso poskytuje alanin – aminokyselinu, která chrání svaly před poškozením, když tělo neposkytuje dostatek sacharidů, a tím zabraňuje ztrátě svalové hmoty. Je zdrojem dokonale vstřebatelného železa - zajišťujícího správné hospodaření s krví, fosforu - udržuje kosti a zuby v dobrém zdraví, zinku - ovlivňujícího stav pokožky a selenu - chrání před oxidativním stresem, dále vitamínů ze skupiny B, A a E.

Složení:

srnčí 40 % (maso), hovězí maso 40 % (plíce, játra, srdce, maso 4%, žaludky), vývar, borůvka 2%, brusinka 1,5%, minerální látky, banán 1%, jablko 0,5%, sušené pivovarské kvasnice 0,3% (zdroj prebiotik: mannan oligosacharidy a b-glukany), pšeničná semena 0,1%, semena psyllia, juka mojave, mořská řasa, slávka novozélandská 0,02 %, glukosamin 0,02 %, chondroitin sulfát 0,02 %.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Zvěřina
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7.5
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.