Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Dolina Noteci Superfood Duck & Quail 400g Konzerva pro psy

Značka: DOLINA NOTECI
56596
50 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 13 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

80 % jeho receptury tvoří maso a živočišné produkty (54 % kachna, 26 % křepelka).

Kromě toho obsahuje také čerstvé ovoce a přírodní přísady superpotravin, jako jsou novozélandské mušle nebo mořské řasy. Krmivo bylo minimálně zpracováno pro zachování maximální nutriční hodnoty ze svých surovin

Jedinečnost krmiva je do značné míry dána vybranými druhy masa použitými v jeho receptuře:

Kachna - výživná a bohatý na bílkoviny ušlechtilého druhu drůbeže. Kachny nejsou vhodné pro typický průmyslový chov. Pocházejí pouze z malých farem, kde mohou volně chodit ven a jsou krmeni obilnými zrny. Kachní maso, i když je kalorické, obsahuje dostatek zdravých tuků a vyznačuje se příznivým profilem esenciálních mastných kyselin pro zdraví. Kromě toho poskytuje velkou dávku železa, které zabraňuje anémii, selenu, který je antioxidantem a zabraňuje rakovině, a zinku, který zajišťuje správné fungování pokožky, stejně jako vitamíny skupiny B ovlivňující celé tělo.

Křepelka - vynikající, světle růžové maso. Ve svalech těchto ptáků převažují dobře zásobená červená svalová vlákna nad bílými, a protože jsou tenká - křepelčí maso je ve srovnání s jinými druhy drůbeže choulostivější, dietní a doporučené pro rekonvalescenty. Bohaté na bílkoviny, nízký obsah vody a tuku a nízký obsah cholesterolu. Poskytuje draslík a měď - nezbytné pro správnou funkci nervového systému, fosfor - pečující o kosti a zuby a zinek - zajišťující dobrý stav kůže a srsti.

Složení:

54 % kachna (20 % maso, játra, srdce, žaludky), 26 % křepelka (jatečné tělo), vývar, banán 2 %, dýně 2 %, minerální látky, špenát 0,5%, hruška 0,5%, sušené pivovarské kvasnice 0,3% (zdroj prebiotik: mannan oligosacharidy a beta-glukany), lněné semínko 0,1%, psyllium semínko, juka mojave, mořské řasy, novozélandská slávka zelenoústá 0,02%, glukosamin 0,02% , chondroitin sulfát 0,02 %.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kachna
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7.5
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.