Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Dolina Noteci Superfood Jelení kachna 800g Konzerva pro psy

Značka: DOLINA NOTECI
57343
74 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

80 % masa a živočišných produktů

Dále obsahuje čerstvé ovoce a přírodní přísady s extrémně vysokým obsahem biologicky aktivních látek - příznivě ovlivňující organismus psa, jako je např. mušle a mořské řasy. Nízko zpracované bezobilné krmivo s dietoprofylaktickými vlastnostmi bylo vyvinuto ve spolupráci s odborníky v oblasti výživy zvířat.

Vyznačuje se recepturou, ve které jsou použity druhy masa se specifickými vlastnostmi:

Jeleni - kvality jeleního masa vyplývají ze zdravého životního stylu zvířete: z udržování přirozené stravy založené na na čerstvých listech, trávách a bylinkách, stejně jako při intenzivní každodenní fyzické aktivitě. Díky tomu obsahuje málo tuku a hodně bílkovin. Navíc v něm nejsou přítomna žádná antibiotika ani hormony. Z těchto důvodů je proto jelení maso doporučováno alergikům. Zvěřina je bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin – oproti hovězímu masu obsahuje až 5x více n-3 kyselin, které mj. starají se o imunitu a pomáhají předcházet rakovině. Vitamíny B3 (niacin) a B12 obsažené v jelením mase podporují mj. nervový systém. Zinek udržuje kůži a srst v dobrém stavu a přispívá také ke správné funkci imunitního systému.

Kachna - výživný a na bílkoviny bohatý ušlechtilý druh drůbeže. Kachny nejsou vhodné pro typický průmyslový chov. Pocházejí pouze z malých farem, kde mohou volně chodit ven a jsou krmeni obilnými zrny. Kachní maso, i když je kalorické, obsahuje dostatek zdravých tuků a vyznačuje se příznivým profilem esenciálních mastných kyselin pro zdraví. Kromě toho poskytuje velkou dávku železa, které zabraňuje anémii, selen, který je antioxidantem a zabraňuje rakovině, a zinek, který zajišťuje správné fungování pokožky, a také vitamíny skupiny B, které ovlivňují celé tělo.

Složení:

jelen 40 % (maso 20 %, plíce, játra), kachna 40 % (játra, srdce, žaludky, maso 5%), vývar, brusinky 3%, minerální látky, batáty 1%, hrášek 0,5%, hruška 0,5%, sušené pivovarské kvasnice 0,3% (zdroj prebiotik: mannan oligosacharidy a b-glukany), lněné semínko 0,1%, semena psyllia, juka mojave, mořské řasy, novozélandská slávka zelenoústá 0,02 %, glukosamin 0,02 %, chondroitin sulfát 0,02 %.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Zvěřina
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7.5
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.