Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Dolina Noteci Superkrmivo pro dospělé psy 400g s telecím a jehněčím masem

47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

*****

1 recenze 5 z 5

*****

100%

****

0%

***

0%

**

0%

*

0%

100%

Recommend

100% zákazníků tento produkt doporučuje

Napsat recenzi

80 % masa a živočišných produktů

Složení konzervy je vyvinuté specialisty na výživu zvířat tvoří až 80 % masa a živočišných produktů (telecí 45 %, jehněčí 35 % ). Mokré krmivo je doplněno čerstvým ovocem a zcela přírodními doplňky stravy, jako jsou novozélandské mušle nebo mořské řasy, obsahující cenné látky, které mají pozitivní vliv na kondici a pohodu vašeho mazlíčka. Nízko zpracovaná potravina prošla pouze nezbytnou tepelnou úpravou, aby si zachovala co největší nutriční hodnotu a zároveň byla zajištěna její mikrobiologická nezávadnost.

Produkt je založen na jedinečných typech masa, jako jsou:

Jehněčí - světle růžové maso s jemnými vlákny. Díky obsahu vnitrosvalového tuku, který se vlivem tepelné úpravy nerozpouští, je mimořádně šťavnatá. Jeho přednosti vyplývají ze způsobu krmení jehňat - především krmení mlékem, zeleným krmivem a trávou a také fyzické aktivity - ovčí farmy se nacházejí převážně v ekologicky čistých regionech, na horských pastvinách. Jehněčí maso poskytuje vysoce kvalitní, hypoalergenní protein - proto se doporučuje zejména pro psy náchylné k potravinovým alergiím. Dále obsahuje vitamíny skupiny B, mikro a makro prvky nezbytné pro správné fungování organismu a také n-6 a n-3 polynenasycené mastné kyseliny v příznivém poměru. Je také zdrojem L-karnitinu - zvyšující výkonnost organismu a kyseliny orotové, která má protirakovinné vlastnosti - obsahuje ho až 30x více než např. vepřové nebo drůbeží maso.

Telecí - lehce stravitelné, měkké maso s křupavou strukturou se zanedbatelným množstvím vnitrosvalového tuku, bohaté na pojivovou tkáň, která je zdrojem kolagenu - ovlivňující mj. na pružnosti kůže a kloubů. Jedinečné vlastnosti tohoto masa jsou z velké části dány způsobem krmení telat – krmí se především mlékem. Telecí maso se doporučuje pro dietní účely. Obsahuje hodně bílkovin a zároveň málo tuku. Je bohatý na vitamíny skupiny B, zejména vitamín B1 - nezbytný pro zdraví nervového a kardiovaskulárního systému a B12 - podílející se na tvorbě a regeneraci červených krvinek, dále železo zabraňuje anémii a udržuje kostní systém v dobré kondici fosfor

Složení:

telecí maso 45 % (plíce, játra, srdce, maso 5 %, žaludky), jehněčí 35 % (maso 15 %, játra, žaludky, plíce), vývar, hrášek 2 %, banán 1,5 %, minerální látky, hruška 1 %, mrkev 0,5 %, sušené pivovarské kvasnice 0,3 % (zdroj probiotik: manano-oligosacharidy a b-glukany ), lněné semínko 0,1 %, semena psyllium, juka Mojave, mořské řasy, novozélandské zelené mušle 0,02 %, glukosamin 0,02 %, chondroitin sulfát 0,02 %.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
telecí
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7.5
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Napsat recenzi

*****

Sam nie próbowałem ale nasz pies zjada bez zastanowienia

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.