Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI Superfood Pstruh a tuňák 85g

Značka: DOLINA NOTECI
60881
29 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.085 kg
95 Kč

29.00 Kč

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dolina Noteci Superfood konzerva pro kočky

Kombinuje vybrané druhy masa a mořských plodů - telecí, kuřecí, humr a krevety a unikátní funkční přísady. Novozélandská slávka zelenoústá, spirulina, máta peprná, lněné semínko a semena pískavice se vyznačují cennými vlastnostmi, které ovlivňují řadu funkcí v těle dospělé kočky. Tato receptura také poskytuje základní živiny, jako je kompletní protein a n-3 a n-6 polynenasycené mastné kyseliny, se zvláštním důrazem na kyselinu arachidonovou, EPA a DHA. Jejich kvalita a vhodné proporce mají velký význam vzhledem ke specifickým nutričním nárokům koček, které jsou masožravá zvířata. 80 % celkového složení tvoří maso a živočišné produkty a také korýši. Konzerva Dolina Noteci Superfood je lahodné a zdravé krmivo pro vaši kočku!

Konzerva Dolina Noteci Superfood pro kočky - Pstruh a tuňák obsahuje:

- 80 % masa a živočišných produktů a korýšů, - kompletní bílkoviny a cenné mastné kyseliny, tedy nejdůležitější živiny pro kočky, - vybrané druhy masa a mořských plodů vyznačující se mnoha výhodami a hodnotnými vlastnostmi,

Unikátní funkční přísady:

- novozélandská slávka zelenoústá - jako zdroj glykosaminoglykanů chrání a regeneruje kloubní chrupavky, - lněné semínko - reguluje trávicí procesy a příznivě působí na stav pokožky a srst, - spirulina - je bohatá na bílkoviny, podporuje množení prospěšné střevní mikroflóry a tím posiluje imunitu, - máta peprná - pomáhá při trávicích potížích, např. zácpě a zažívacích potížích , - semena pískavice - stimulují trávicí funkce trávicího traktu a zvyšují senzorickou atraktivitu potravy, - vysoký obsah vitamínů a minerálů v asimilovatelné formě.

Složení:

pstruh 26 % (jatečné tělo), tuňák 26 % (jatečné tělo), hovězí maso 15 % (plíce, játra, srdce, žaludky), kuře 13 % (srdce, játra ), žaludky, slupky), vývar, minerální látky, lněné semínko 0,1 %, slávka novozélandská 0,02 %, spirulina 0,02 %, máta peprná 0,01 %, semena pískavice 0,01 %.

Analytické složky:

hrubý protein – 11 %, hrubý tuk – 6 %, hrubý popel – 1,5 %, hrubá vláknina – 1 %, vlhkost – 79 %, vápník – 0,3 % , fosfor - 0,25 %.

Doplňkové látky:

doplňky stravy: vitamín D3 - 240 IU, vitamín C - 550 mg, vitamín E - 95 mg, zinek (chelát zinku, glycinhydrát, oxid zinečnatý) - 13 mg Měď (síran měďnatý, pentahydrát) - 2 mg, Mangan (síran manganatý, monohydrát) - 0,5 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý) - 0,4 mg, Taurin - 800 mg.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
DOLINA NOTECI Superfood pstruh a tuňák
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Ryba
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.