Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Dolina Noteci Premium jehněčí taška pro psy 500g

Značka: DOLINA NOTECI
48279
42 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Chutné mokré krmivo pro psy Dolina Noteci Premium Taste bohaté na jehněčí maso je ideální krmivo pro dospělé psy všech plemen

Kompletní krmivo je díky pečlivě vyvinuté receptuře cenným zdrojem lysinu, leucinu a methioninu a cystinu, které příznivě působí na kůži a srst psů.

Základem produktu je kvalitní jehněčí maso, které je zdrojem metabolicky důležitých složek: vitaminu B12, niacinu a zinku - minerální složka, která hraje důležitou roli při regulaci kožních funkcí. Mokré krmivo pro psy Dolina Noteci Premium Taste bohaté na jehněčí maso dokonale splňuje nutriční potřeby dospělých čtyřnožců. Sáček obsahuje 500 g produktu.

Složení:

36 % vepřové maso (játra, srdce, jícny, vepřové maso maso), vývar, jehněčí maso 15 % (játra, plíce), hovězí maso 15 % (plíce, vemena, žaludky), vejce 3 %, mrkev 1,7 %, hnědá rýže natural 1,2 %, uhličitan vápenatý, tripolyfosforečnan sodný, lněný olej 0,2 %, semena psyllia 0,2 %, chlorid draselný, bazalka 0,01 %.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.