Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI Premium Junior Malé rasy Krůtí srdce a Husí játra 400g

Značka: DOLINA NOTECI
58594
44 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Mokré krmivo pro štěňata a mladé psy středních a velkých plemen

Krmivo Dolina Noteci Junior bohaté na krůtí srdce pokrývá denní nutriční, minerální a vitamínové potřeby štěňat a mladých psů . Vytvořen na základě moderních výživových norem a dietních doporučení zajišťuje mineralizaci kostí a zubů a správný vývoj organismu v jeho raném stádiu. Junior bezobilné krmivo díky použití krůtího srdce obsahuje bílkoviny bohaté na esenciální aminokyseliny, včetně lysinu a fenylalaninu. Krůtí srdce také poskytuje minerály, které hrají důležitou roli při regulaci obranyschopnosti těla. Maso a živočišné produkty používané při výrobě krmiva jsou zdrojem vitamínu B12 a vitamínů rozpustných v tucích. Slepičí vejce zase pokrývá zvýšenou potřebu bílkovin u mladých psů. Přídavek pivovarských kvasnic do psích doplňků stravy doplňuje psí stravu o cenné prebiotické složky, které zaručují správný vývoj a stimulaci trávicích procesů probíhajících v trávicím traktu a podporují funkce imunitního systému.

Obsah zdravých tuků

Z nutričního hlediska je přítomnost lososového oleje velmi důležitá. Vyšší než standardní obsah dvou mastných kyselin: EPA a DHA má pozitivní vliv na vývoj nervové soustavy, snižuje zánětlivé procesy a práci svalového systému. Karma Dolina Noteci Premium Junior obsahuje mnoho cenných aditiv, vč. Extrakt z juky Mojave, semena psyllia nebo lněný olej, které přispívají k vysoké stravitelnosti živin a přispívají k atraktivitě krmiva pro psa.

Výhody Premium Junior:

• bez obilovin

• bezlepkový

• bez nasycených aromat, zvýrazňovačů chuti a barviv

• podpora imunity

• obsahuje nenasycené mastné kyseliny

Složení:

krůtí maso 34 % (srdce 15 %, játra, kůže), vepřové maso 20 % (plíce, srdce, maso), vývar, kuřecí maso 12 % (játra, žaludky), vejce 5 %, brambory 2 %, minerální látky, sušené pivovarské kvasnice 0,2 %, lososový olej 0,15
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Vývoj

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Krůtí
Tuky (%):
7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.