Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI Premium Light 400g

Značka: DOLINA NOTECI
48317
48 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Nízkokalorické krmivo pro vašeho mazlíčka

Některá plemena psů mají genetické predispozice, kdy nemoci jako nadváha nebo obezita mají větší šanci napadnout organismus. Tato karma byla vytvořena s jejich myslí. Složky obsažené v přípravku jsou bohaté na lehce stravitelné bílkoviny, které jsou mimořádně důležité pro fungování trávicího systému zejména u méně aktivních psů. Krmivo obsahuje mastné kyseliny a omega-3, které působí protizánětlivě, ovlivňují zdravý vzhled kůže a srsti. Bude mít pozitivní vliv na celkové zdraví a pohodu psa. Výrobek je určen pro dospělé psy středních a velkých plemen.

V obchodě maxandmrau.pl doporučujeme i celou řadu dalších produktů, které skvěle poslouží pro menší i větší domácí mazlíčky.

< /p>

Složení:

35 % vepřové maso (plíce, srdce, játra), 13 % kuřecí ( žaludek, játra), mrkev 4 %, sušené pivovarské kvasnice 0,45 % (zdroj mos a beta-glukanů), uhličitan vápenatý, lososový olej 0,3 %, semena psyllia 0,3 %, chlorid draselný, tripolyfosfát sodný, msm
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
10
Fosfor (%):
0.15
Tuky (%):
3
Vápník (%):
0.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.