Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Dolina Noteci konzerva pro dospělé psy se žaludečními potížemi 185 g

Značka: DOLINA NOTECI
50902
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Specializované krmivo

Výběr správného krmiva je základem pro zdravý vývoj vašeho mazlíčka. Přípravek je zaměřen především na dospělé psy všech plemen, kteří trpí různými zažívacími a žaludečními problémy. Semínka psyllia obsažená v krmivu jsou zdrojem dobře rozpustné vlákniny, která příznivě ovlivňuje činnost trávicího systému a udržení zdravé tělesné hmotnosti. Extrakt z juky Mojave normalizuje správné fungování střev. Výrobek obsahuje užitečná prebiotika, která budují adekvátní ochranu střev a umožňují zvýšit odolnost organismu. Zalíbí se i těm nejnáročnějším domácím mazlíčkům.

V obchodě maxandmrau.cz doporučujeme i celou řadu dalších produktů, které budou skvěle fungovat s menšími i většími mazlíčky.

Složení:

vepřové maso 32 % (játra, srdce, plíce, maso), vývar, kuřecí maso 22 % (žaludky, játra, srdce), hnědá rýže natural 5 %, lněný olej 2 %, lososový olej 1 %, minerální látky, slunečnicový olej 0,5 %, semeno psyllium 0,3 %, sušený pivovarský droždí
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.185
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Vepřové maso
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.