Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI Bohatá na Hovězí s rýží 500 g

Značka: DOLINA NOTECI
48260
59 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo pro dospělé psy s hovězím a rýží.

Krmivo je perfektní, pokud chcete, aby váš pes jedl zdravé a chutné jídlo. Obsahuje vysoký obsah masa a živočišných produktů. Produkt je přírodní a bude vyhovovat i těm nejnáročnějším psům. Monoproteinová formule podpoří správné fungování trávicího systému. Krmivo obsahuje všechny potřebné minerály a je také zdrojem vitamínu B12, který příznivě působí na enzymatické funkce. Výrobek je balen v praktickém sáčku. Krmivo neobsahuje žádné konzervační látky, umělá barviva ani aromata. Díky této poloze budete moci sledovat, jak váš mazlíček jí chutné a především zdravé jídlo.

V obchodě maxandmrau.pl doporučujeme i celou řadu dalších produktů, které skvěle poslouží pro menší i větší domácí mazlíčky.


Složení:

hovězí maso 65 % (maso 25 %, játra, plíce, žaludky, srdce, vemena), hovězí vývar, hnědá rýže natural 4 %, minerální látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
6
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.