Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI Bohatá na Husu s jablkem 500 g

Značka: DOLINA NOTECI
48257
63 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Konzerva pro psy s husou a jablky.

Krmivo neobsahuje umělá aromata, barviva ani zvýrazňovače chuti. Byl vyvinut pro psy, kteří trpí gastrointestinálními problémy a zároveň splňuje všechna nejnovější doporučení týkající se výživy zvířat. Je zdrojem mnoha důležitých vitamínů a živin. Železo a selen přítomné v potravě jsou zodpovědné za tvorbu krevních složek a obranu proti oxidativnímu stresu. Krmivo je perfektní, pokud chcete, aby váš pes jedl zdravé a chutné jídlo. Obsahuje vysoký obsah masa a živočišných produktů. Produkt je přírodní a bude vyhovovat i těm nejnáročnějším psům.

Proto, pokud chcete zajistit svému psovi pohodlí, vyberte správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu.


Prohlédněte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!


Složení:

husa 60% (srdce, játra, husí maso, těla), husí vývar, jablko 7%, uhličitan vápenatý, tripolyfosforečnan sodný, chlorid draselný.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.