Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DIVINUS Cat Complete granule pro kočky 20 kg

Značka: DIVINUS
68982
895 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 224 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalé řešení pro vaši kočku

Kompletní krmivo Divinus Cat Complete je perfektním řešením pro vaši kočku. Obsahuje všechny potřebné živiny, vitamíny a minerály, které zajistí harmonický růst a dobrý zdravotní stav vašeho mazlíčka. Vitamín A obsažený v krmivu má pozitivní vliv na růst a zrak kočky. Vitamin E chrání tuky a lipidy obsažené v těle před volnými radikály a předchází syndromu dráždivého tračníku. Vitamíny skupiny B jsou zodpovědné za dobrý stav kůže a srsti, díky čemuž bude vaše kočka vypadat zdravě a krásně. Vitamin D příznivě působí na střeva, kosti, ledviny a reguluje hodnotu vápníku a fosforu v těle kočky, zajišťuje správnou mineralizaci kostry. Je zvláště důležité pro domácí kočky, které mají omezený přístup ke slunečnímu záření. Přídavek taurinu v potravě podporuje správné fungování srdce a nervového systému.

Složení:

Obiloviny (43 %), vedlejší produkty živočišného původu (37 %, z toho 16 % kuřecí maso), drůbeží tuk (4,8 %), řepné řízky (2,5 %), hydrolyzované živočišné bílkoviny ( 2% ), rybí moučka (2,8%), vysoce asimilovatelné bílkoviny, chlorid sodný, pivovarské kvasnice

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
20
Značka:
DIVINUS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Maso
Tuky (%):
12
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.