Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CURVER Pet Travel Kit dóza na jídlo, cestovní sada

Značka: CURVER
64554
242 

Odesíláme do 72 hodin

Cena v bodech: 5082 bod
Zákaznické body: 61 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Praktická a pohodlná cestovní sada

Cestovní sada Curver na jídlo a vodu se skládá z nádoby na jídlo nebo vodu a dvou misek na podávání jídla pro psa nebo kočku. Tato sada je ideálním řešením pro každého, kdo cestuje s domácím mazlíčkem a chce mu poskytnout komfortní podmínky. Během cesty nádoba udržuje potraviny čerstvé a zabraňuje jejich vysypání. Celou sadu lze snadno složit do šikovného tubusu a přenášet díky pohodlné rukojeti. Košíčky mají protiskluzové překryvy, které zaručují stabilizaci na zemi. Sada je vzduchotěsná, takže se nemusíte bát, že by se pach jídla dostal ven. Je také odolný a solidně vyrobený, díky čemuž vám bude dlouho sloužit. Snadno se udržuje v čistotě jak zvenku, tak zevnitř.

Materiál: plast Rozměry: 18 cm x 19 cm x 18 cm Průměr misky: 16,5 cm Výška misky: 7,5 cm Kapacita nádoby na potraviny: 1,5 l Čistá hmotnost: 0,47 kg

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
1500
Značka:
CURVER
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.