Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Country&Nature Venison 97% s brusinkami mokré krmivo pro dospělé psy všech plemen 410 g

66358
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Chutná a aromatická porce

Vysoký obsah masa a čerstvost vysoce kvalitních surovin zaručí vašemu mazlíčkovi požitek z každého jídla. Dobrá vůně je výsledkem vaření masa ve vlastní aromatické omáčce a maximální obsah živin je zajištěn tím, že do jídla nebyla přidána žádná voda. Objevte celou nabídku obchodu maxandmrau.cz plnou hodnotných krmiv a pochoutek pro vašeho mazlíčka a sáhněte po nich s ohledem na zpestření jeho jídelníčku, ale i dobrého zdraví a pohody vašeho mazlíčka.

Jednoduché složení, hodně masa

Složení krmiva je jednoduché a přirozené, což umožňuje jeho podávání všem psům, včetně čtyřnožců trpících potravinovými alergiemi a bojujících s opakujícími se zažívacími potížemi. Je to celých 97 % svalové svaloviny, která byla obohacena o brusinky.

Protein z jednoho zdroje

Velkou výhodou krmiva jsou živočišné bílkoviny, dodávané z jediný zdroj – svalovina z divočáka. Z důvodu zájmu o dobré zdraví a pohodu psů byly k vytvoření receptury bez obilovin použity pouze přírodní ingredience. Neobsahuje umělé konzervanty, zvýrazňovače chuti a vůně a umělá barviva.

Složení:

zvěřina (svalovina 97 %), brusinky (2 %), minerály a vitamíny ( 1 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.85
Značka:
COUNTRY&NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
16.3
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
9.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.