Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Country & Nature Oceánské bílé ryby – granule bez obilovin pro dospělé psy středních a velkých plemen, 3 kg

64866
581 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
3 kg
65 Kč

581.00 Kč

Zákaznické body: 145 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoce kvalitní přírodní ingredience

Přírodní ingredience zajistí, že váš pes bude v každodenní stravě zásobován nezbytnými minerály, vitamíny a antioxidanty. Většina živočišných bílkovin obsažených v potravě pochází z jednoho zdroje, což snižuje její alergenní potenciál. Nedostatek obilovin navíc znamená, že jej lze podávat i domácím mazlíčkům s citlivým trávicím systémem a potravinovou intolerancí.

Přírodní L-karnitin pro dobrou postavu

Krmivo se vyznačuje obsahem přírodních zdrojů L-karnitinu. Díky němu je možné zvýšit výkonnost psího těla, svaly čtyřnožce získávají sílu, což se následně promítá do výkonnosti srdce a dobrého metabolismu, kondice a fyzické aktivity, což pomáhá udržovat vhodnou váhu

Krmivo na bázi mořských ryb

Zahrnuje maso z bílých mořských ryb a lososa. Jedná se o vysoký obsah rybích bílkovin s vysokým podílem nenasycených mastných kyselin Omega 3 a 6 v optimálním poměru, podporujících imunitu mazlíčka, posilující jeho oběhový, kosterní a nervový systém. Navíc jód přítomný v krmivu a získaný z ryb hraje velkou roli ve správném fungování štítné žlázy.

Složení:

bílá ryba (37%, včetně čerstvé bílé ryba 22%, sušené bílé ryby 15%), sušený losos (15%), hrách, loupaný hrášek, lososový olej (7%), kuřecí tuk (6%), sušené bramborové vločky, hydrolyzovaná kuřecí játra (5%), sušená řepné řízky (s cukrovou řepou), sušené pivovarské kvasnice, lněné semínko, minerální látky, sušená čekanka (0,5%), mos (manno-oligosacharidy), sušená brokolice, sušená rajčata, sušený špenát, glukosamin hydrochlorid, chondroitin sulfát, sušené brusinky, sušené borůvky , směs bylinných extraktů (yucca mojave, rosmarinus sp., vitis sp., curcuma sp., citrus sp., eugenia sp.).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
DR PETCARE Country&Nature Ocean White Fish Recipe
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
COUNTRY&NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Ryba
Metabolická energie (%):
3973
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
20
Vápník (%):
2.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.